Ideeën van buurtbewoners op open dag Odensehuis 30-1-2016 jl.


17 februari 2016

Als vervolg op het buurtonderzoek in de wijk Wageningen Zuidoost organiseerde het Odensehuis samen met Solidez een open dag voor alle buurtbewoners en geïnteresseerden van de wijk Wageningen Zuidoost. Speciale gasten op deze open dag waren burgemeester Geert van Rumund en een cameraploeg van RTV Rijnstreek.

Naast een groot aantal vaste bezoekers van het Odensehuis, hebben  34 buurtbewoners de open dag bezocht en een bijdrage geleverd aan het beantwoorden van de vraag:  Welke mogelijkheden voor ontmoeting en activiteiten ziet de buurt die van waarde kunnen zijn om te realiseren? In dit verslag een opsomming van de ideeën. Verslag Open dag 30 jan met bijlagen bijeenkomst 09122015

Voor wie de buurtbijeenkomst van 9 dec 2015  heeft moeten missen, is het verslag van deze bijeenkomst met bijbehorende actielijst als bijlage bij dit verslag gevoegd. Heb je vragen over vervolg van de initiatieven voor de buurt? Neem contact met ons op en bel of mail ons: M: 0643890432 (Louisa Bosker) of mail ons:  post@odensehuisgelderland.nl.

 

Comments are closed.