Nieuwe locatie voor het ODENSEHUIS


25 augustus 2014

IMG_1321Op 28 augustus verlaten we het Koetshuis in het Belmonte Arboretum om op maandag 1 september onze deuren te openen van de Hesselink van Suchtelenweg 6B, in het gebouw de hooghe stee, het voormalige landmeetkundegebouw van de Wageningen Universiteit.
We hebben in het Koetshuis een goede start kunnen maken en verlaten de plek met enige weemoed.
De reden van verhuizen is, dat de ruimte in het Koetshuis te klein is voor het groeiende aantal participanten en onvoldoende mogelijkheden biedt voor het realiseren van door de participanten gewenste activiteiten en voor uitbreiding van openingsdagen. We blijven in de buurt!
We kijken er dan ook erg naar uit, om bijna een jaar later, deze stap in de ontwikkeling van het ODENSEHUIS te zetten.
De ontwikkeling en opbouw van de participantenorganisatie en de doorstart van het ODENSEHUIS is o.a. mogelijk gemaakt door bijdragen van het SkanFonds, het Fonds SluytermanvanLoo, het fonds NutsOhra.

IMG_1323

P1000583

Op maandag 22 september is er vanaf 10.00 uur open huis en om 16.00 uur verricht Wethouder Lara De Brito de officiƫle opening. Wij nodigen u van harte uit langs te komen en/of aanwezig te zijn bij de opening. Houd de website in de gaten voor een nadere invulling van het programma.

Comments are closed.