Open voor iedereen

Het Odensehuis wil ook van betekenis zijn voor de buurt en alle inwoners van Wageningen. Iedereen kan altijd binnenlopen voor een kop koffie of een kijkje komen nemen. Ook zijn er activiteiten die openstaan voor iedereen die interesse heeft. Heeft u interesse om deel te nemen, stuur dan een email naar post@odensehuisgelderland.nl.

Tai Chi Chuan voor 55+-ers

Vanaf donderdag 31 oktober van 19.30-20.30 uur vindt een serie van 5 lessen Tai Chi Chuan voor 55+-ers plaats.

Thema-ochtend over heimwee

Donderdag 7 november om 10.30 uur is er een thema-ochtend over heimwee met Annie van Gansewinkel. Zij is auteur van het kinderboek ‘op reis met heimwee’ dat onlangs verschenen. Toegang is gratis.

Colleges Sterrenkunde & klimaatverandering

Donderdag 14 november van 13 – 14 uur is het eerste college over Sterrenkunde & Klimaatverandering. Een reeks van vier colleges wordt georganiseerd door Oud Geleerd Jong Gedaan (OGJG). Dit is een stichting die interactieve colleges voor senioren verzorgt die worden gegeven door studenten. Op 21 en 28 november en op 5 december vinden de andere colleges plaats. Toegang is gratis.

Mee-eettafel

Iedere dinsdag om 17 uur is er de mee-eettafel voor iedereen die het gezellig vindt om samen te eten.

Buurt-wandelgroep

Iedere woensdag om 10.30 uur vertrekt de buurt-wandelgroep vanaf het Odensehuis na een kop koffie. Vanaf 10 uur kan iedereen binnenlopen. Bij slecht weer wordt binnen een beweegactiviteit gedaan. Toegang is gratis.

Comments are closed.